Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Δημιουργώ ιστοσελίδες από το 2011 ακολουθώντας πάντα τις τάσεις που επικρατούν στο διαδίκτυο και προσαρμόζοντας τη δουλειά μου σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας. 
Ξεκίνησα να κατασκευάζω ιστοσελίδες με το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Joomla, τα τελευταία χρόνια όμως, έχω προσανατολιστεί στην δημιουργία με WordPress, λόγω της μεγαλύτερης ζήτησης που έχει το συγκεκριμένο CMS. Σε κάθε περίπτωση, στη δουλειά μου όλα τα χρόνια προσπαθώ να ακολουθώ κάποιες βασικές αρχές και να δημιουργώ ιστοσελίδες εμφανισιακά ελκυστικές, λειτουργικές για τον επισκέπτη και αποδοτικές για τον ιδιοκτήτη τους.

1. Ανάλυση αναγκών - καθορισμός στόχων

Ακούω προσεκτικά και αναλύω τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, προκειμένου να είμαι σε θέση να κατανοήσω το αντικείμενο δραστηριότητας του και να  προσφέρω την πιο οικονομική και αποδοτική λύση στον τρόπο που θέλει να προβληθεί στο διαδίκτυο. 

2. Οργάνωση δομής - Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Για να είναι μία ιστοσελίδα λειτουργική, εύχρηστη και ευχάριστη στην πλοήγηση , είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα σωστός σχεδιασμός στη δομή της και να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα γραφικά που θα χρησιμοποιηθούν. Φροντίζω να αποφεύγω τις σχεδιαστικές υπερβολές και να δίνω έμφαση σε κείμενα και περιεχόμενο που έχουν μεγαλύτερη σημασία και βοηθούν τον επισκέπτη να επικεντρώσει εύκολα και γρήγορα στο αντικείμενο της ιστοσελίδας.

3. Κατασκευή Ιστοσελίδας - Responsive Design

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει φέρει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο τις κινητές συσκευές κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας να διαφέρει από οθόνη σε οθόνη. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, φροντίζω η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται άψογα σε όλες τις οθόνες και συσκευές που μπορεί να εμφανιστεί. 

4. Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Άσχετα αν έχω συμφωνήσει με τον πελάτη για κάποια στρατηγική προώθησης ή SEO, όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζω φροντίζω να είναι βελτιστοποιημένες για τις μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να πετύχουν την υψηλότερη δυνατή κατάταξη. 
Έτσι, κατά την κατασκευή, ακολουθώ πιστά και εφαρμόζω όλους τους κανόνες και τις τεχνικές που βοηθούν την σελίδα και το περιεχόμενο της να είναι SEO friendly.
Μετά την κατασκευή, κάνω ενέργειες και βελτιώσεις σε τεχνικά ζητήματα που αφορούν την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας. 

Σας ενδιαφέρει μία συνεργασία μαζί μου;

Θα ακούσω με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον το πλάνο που έχετε για την επιχείρηση σας