Ανακατασκευή Ιστοσελίδας

Μία ιστοσελίδα αποτελεί τη βιτρίνα μιας επιχείρησης, ενώ για πολλούς επαγγελματίες, μπορεί να είναι και το βασικό εργαλείο της δουλειάς τους. 
Όπως και σ’ ένα φυσικό κατάστημα η βιτρίνα πρέπει να ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι και στο διαδίκτυο, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν ιστοσελίδες, επιβάλλεται να τις βελτιώνουν. 
Οι λόγοι που μπορεί να μας οδηγήσουν στην ανακατασκευή ιστοσελίδας, δεν είναι απαραίτητα αισθητικοί, αλλά τις περισσότερες φορές αφορούν τεχνικά και λειτουργικά ζητήματα. Μία ιστοσελίδα λοιπόν, η οποία αντιμετωπίζει διαφόρων ειδών τεχνικά προβλήματα, έχει πάρα πολύ καιρό να ανανεώσει το περιεχόμενο της, με ξεπερασμένη αισθητική και δυσλειτουργικό σχεδιασμό, το πιο πιθανό είναι να κάνει κακή εντύπωση στον επισκέπτη και τελικά να τον αποτρέψει να επικοινωνήσει με την επιχείρηση.

ανακατασκευή ιστοσελίδας

Πότε χρειάζεται η ιστοσελίδα μου ανακατασκευή;

 1. Έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στο περιεχόμενο που αφορούν τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση.
 2. Έχουν πάψει να λειτουργούν σωστά τυχόν links, κουμπιά και μενού που υπάρχουν στην ιστοσελίδα.
 3. Δεν έχει γίνει ποτέ αναβάθμιση των διάφορων plugins, του theme ή της πλατφόρμας πάνω στην οποία έχει χτιστεί η ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν, διαφορών ειδών τεχνικά ή σοβαρά ζητήματα ασφάλειας.
 4. Όταν ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας δεν είναι responsive, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται σωστά σε όλες τις οθόνες (smartphones, tablets, κτλ)
 5. Οι φωτογραφίες και τα γραφικά είναι χαμηλής ανάλυσης ή κακής ποιότητας και η αισθητική και το γενικότερο design θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα. Αυτό μπορεί να έχει σαν αντίκτυπο η ιστοσελίδα να αργεί υπερβολικά να φορτώσει ή να μην είναι ελκυστική στον επισκέπτη.
 6. Όταν έχει πάψει να είναι φιλική προς το χρήστη, δεν είναι ευανάγνωστη ή φιλική στη χρήση

Ποια είναι τα οφέλη ανακατασκευής της ιστοσελίδας μου

 1. Βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης, που παίζει σημαντικό ρόλο στο SEO, στην απόδοση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και την αύξηση της επισκεψιμότητας.
 2. Να βελτιώσει την εικόνα της επιχείρησης. Μια ανακατασκευασμένη ιστοσελίδα, με σύγχρονο και μοντέρνο design, προσδίδει μία πιο επαγγελματική εικόνα στην επιχείρηση.
 3. Βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα, είναι πιο εύκολη στην πλοήγηση και αυτομάτως γίνεται πιο εύκολη στη χρήση. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ο επισκέπτης να μείνει περισσότερο χρόνο  και να εξερευνήσει κι άλλο περιεχόμενο από αυτό που ήθελε να δει αρχικά.
 4. Ενσωματώνοντας τα τελευταία μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας, μπορούν να εξαλειφθούν οι ευπάθειες της ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η ασφάλεια των δεδομένων της και των επισκεπτών της.
 5. Αύξηση των πωλήσεων. Ο εμπλουτισμός με καινούριο περιεχόμενο, η δημιουργία προσφορών και η επανατοποθέτηση προϊόντων ή υπηρεσιών σε στρατηγικά σημεία της ιστοσελίδας, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων.
Οφέλη από την ανακατασκευή ιστοσελίδας

Ενδιαφέρεστε για ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας;

Μπορώ να αναλάβω:

 1. Την αναβάθμιση ή τον εμπλουτισμό του περιεχομένου της, με σκοπό την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης
 2. Τον πλήρη ανασχεδιασμό της, σε περιπτώσεις που η ιστοσελίδα έχει κατασκευασθεί με τεχνολογίες ή τεχνικές ξεπερασμένες για την εποχή.
 3. Την αναβάθμιση, παραμετροποίηση ή προσθήκη διάφορων Plugins, με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας, της ταχύτητας και της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας.
 4.  Την μετατροπή στατικών ιστοσελίδων σε δυναμικές, μεταφέροντας τες σε περιβάλλον wordpress.
 5. Την δημιουργία νέων γραφικών και την επεξεργασία ήδη υπάρχοντων (banner, φωτογραφίες, κτλ), που έχουν ως στόχο να γίνει η ιστοσελίδα πιο ελκυστική και φιλική στον επισκέπτη.

Μην παραμελείτε την "βιτρίνα" της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα της ιστοσελίδας σας, με σκοπό να γίνει πιο αποδοτική.