Πακέτο κατασκευής επαγγελματικής ιστοσελίδας

Για μικρές επιχειρήσεις & επαγγελματίες

Έχετε μία μικρή επιχείρηση ή είστε επαγγελματίας και ψάχνετε έναν ουσιαστικό και αποδοτικό τρόπο για να προβληθείτε στο διαδίκτυο; Θέλετε να προβάλλετε τις υπηρεσίες σας, το αντικείμενο της δουλειάς σας και να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα;
Το πακέτο “Ιστοσελίδα για μικρές επιχειρήσεις” έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες προβολής μιας μικρής επιχείρησης και μπορεί να καλύψει όλα τα απαραίτητα στοιχεία μίας επαγγελματικής παρουσίας στο διαδίκτυο.

1. Οργάνωση - Σχεδιασμός

 • Κάνουμε μία συζήτηση σχετικά με τον τύπο & τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας και σχεδιάζουμε μαζί τον ιδανικό τρόπο που μπορούν να προβληθούν.
 • Επιλέγουμε το κατάλληλο domain name, φροντίζοντας να εμπεριέχει κάποια λέξη κλειδί σχετική με το αντικείμενο σας και θα βοηθήσει στην κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.
 • Το Hosting και το domain name κατοχυρώνονται στα δικά σας στοιχεία και δεν διατηρώ κανένα απολύτως δικαίωμα σε αυτά.
 • Μου προτείνετε κάποια ιστοσελίδα που σας αρέσει και θέλετε να δουλέψω πάνω στην ίδια λογική.
 • Μου αποστέλλετε ό,τι υλικό έχετε στη διάθεση σας και είναι απαραίτητο για την κατασκευή της ιστοσελίδας (κείμενα – φωτογραφίες, λογότυπα, κτλ). Έπειτα από την απαραίτητη επεξεργασία και παραμετροποίηση, το μετατρέπω στην κατάλληλη μορφή, σύμφωνα με τα πρότυπα που απαιτούνται για να το εισάγουμε στην ιστοσελίδα.
 • Θα χρειαστώ επίσης έναν λογαριασμό gmail, για να συνδέσω την ιστοσελίδα σας με τις υπηρεσίες της google (analytics, search console, business profile).

2. Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδας

 • Σχεδιασμός ιστοσελίδας σε WordPress με ελληνικό περιβάλλον διαχείρισης (ή όποια άλλη γλώσσα της δικής σας επιλογής)
 • Responsive design για να είναι προσαρμόσιμη η ιστοσελίδα σε όλες τις οθόνες και συσκευές
 • Ελαφρύς και μοντέρνος σχεδιασμός με προεπιλεγμένο theme, που εξασφαλίζει τη γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας.
 • Υλοποίηση έως 6 ενότητες (πχ. Αρχική – Η εταιρεία – Υπηρεσίες – Έργα – Photo Gallery – Επικοινωνία).
 • Δημιουργία και παραμετροποίηση Blog
 • Σελίδα επικοινωνίας με φόρμα επικοινωνίας, αναλυτικά στοιχεία της επιχείρησης & google maps.
 • Σύνδεση με όλους τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα.
 • Πακέτο φιλοξενίας που περιλαμβάνει φιλοξενία σε ελληνική εταιρία web hosting και πρωτόκολλο ασφαλείας SSL για 1 χρόνο, domain name με κατάληξη .gr  για 2 χρόνια, απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστο traffic και απεριόριστο χώρο σε δίσκο SSD.
 • Basic SEO: Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης
 • Εγκατάσταση και παραμετροποίηση όλων των απαραίτητων Plugin που διασφαλίζουν την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας (ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας – backup, βελτίωση απόδοσης, κτλ)
 • Έλεγχος ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδας.
 • Καταχώρηση της ιστοσελίδας σε Google analytics, Google search console & Google business profile

Τιμή πακέτου 400 €

3. Παράδοση - Υποστήριξη

 • Χρόνος παράδοσης 5-10 εργάσιμες
 • Σας παραδίδεται η ιστοσελίδα ολοκληρωμένη, μαζί με όλους τους απαραίτητους κωδικούς  πρόσβασης στο περιβάλλον διαχείρισης και τον server φιλοξενίας 
 • Τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση της ιστοσελίδας για 1 μήνα.
 • Δωρεάν εκμάθηση σε βασικές λειτουργίες διαχείρισης που αφορούν την ιστοσελίδα σας (όπως για παράδειγμα, την προσθήκη ενός άρθρου, την αλλαγή ή προσθήκη φωτογραφιών & κειμένων).

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να δημιουργήσω εγώ για εσάς όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, με κάποιο επιπλέον κόστος (ανάλογα τον όγκο). Ο κυριότερος λόγος που ζητάω να μου στείλετε τα κείμενα εσείς, είναι επειδή γνωρίζετε καλύτερο το αντικείμενο σας. Ακόμα κι αν τα έχετε έτοιμα, ενδεχομένως να χρειαστούν κάποια επιμέλεια, για να είναι η ιστοσελίδα πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Η συγγραφή και η δημιουργία του περιεχομένου όμως από εμένα εξολοκλήρου, είναι μία διαδικασία που απαιτεί έρευνα και χρόνο, γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα χρεωθεί ξεχωριστά. 

Ναι, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιβάλλον διαχείρισης. Ανάλογα με τις γνώσεις και την διάθεση που θα δείξετε στην εκπαίδευση που θα σας κάνω για τη διαχείριση της, θα μπορείτε να αλλάξετε ό,τι θέλετε. Γενικότερα δεν συνιστάται να “πειράζουν” άπειροι χρήστες το περιβάλλον διαχείρισης, μην τυχόν και πειράξουν κάποια ρύθμιση που θα επηρεάσει τη γενικότερη λειτουργία της ιστοσελίδας. Γι’ αυτό άλλωστε, πολλοί προγραμματιστές, μετά την υλοποίηση του έργου, δίνουν περιορισμένη πρόσβαση στον πελάτη. Προσωπικά δεν ακολουθώ αυτή τη φιλοσοφία. Θα διατηρήσω έναν κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό ζήτημα, αλλά θα έχετε κι εσείς πλήρη πρόσβαση στην διαχείριση της.

Πριν ξεκινήσω την κατασκευή, θα γίνει μία συζήτηση μεταξύ μας που εκτός του περιεχομένου, θα αφορά και κάποια σχεδιαστικά ζητήματα (όπως τα χρώματα που προτιμάτε, οι φωτογραφίες που θέλετε να μπουν, κ.α.). Πάντα ακούω τη γνώμη του πελάτη και προσπαθώ να δουλέψω πάνω στη γραμμή που θα μου δώσει εκείνος. Από την εμπειρία μου όμως έχω διαπιστώσει, πως αρκετοί, ενώ δεν γνωρίζουν πως πρέπει να γίνει κάτι ή τον χρόνο που μπορεί να χρειαστεί, πιέζουν για να γίνει με τον δικό τους τρόπο. 
Δεν θα κάνω τίποτα χωρίς την έγκριση σας ή που δεν θα σας αρέσει και θα επιμείνω να το διατηρήσουμε, παράλληλα όμως θα ζητήσω από εσάς να μου δείξετε την εμπιστοσύνη και να μου δώσετε την ελευθερία να τοποθετήσω το περιεχόμενο με τον πιο κατάλληλο τρόπο, σύμφωνα με την εμπειρία και τις γνώσεις μου.

Αυτή είναι μία ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Ο σκοπός μιας SEO Friendly ιστοσελίδας είναι, να σκανάρεται εύκολα το περιεχόμενο της από τα bots της Google, να έχει σωστή δομή στα κείμενα και στους τίτλους, υψηλή λειτουργικότητα,  γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, να εμφανίζεται σωστά στα κινητά και να είναι εύκολη στην πλοήγηση. 
Όλα τα παραπάνω είναι κάποιες από τις βασικές αρχές του SEO και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν από μόνα τους πως η ιστοσελίδα θα εμφανίζεται 1η. Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο αντικείμενο σας, το πόσο ενεργοί είστε στα Social Media, το επιπλέον περιεχόμενο που τυχόν θα προσθέσετε σε βάθος χρόνου και διάφορους άλλους παράγοντες. 

Στο συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς, περιγράφονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει η ιστοσελίδα σας. 
Αν θέλετε να ενσωματώσω κάποιες προηγμένες λειτουργίες και είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου premium plugin ή theme, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος του plugin, συν την παραμετροποίηση που μπορεί να χρειαστεί να κάνω.

Θέλετε να αποκτήσετε μία επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο;

Θα ακούσω με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον το πλάνο που έχετε για την επιχείρηση σας